Diensten

Proces management

Onze professionals kunnen u tijdens het certificeringsproces ondersteunen met advies over uw verbetermogelijkheden en risicogebieden en op het gebied van training en motivatie van medewerkers. Indien gewenst kunnen wij (Young) Professionals inzetten om uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen.

AEO Certificering

 

Het AEO Certificaat (Authorised Economic Operator) is een certificaat dat door de Douane wordt afgegeven aan bedrijven die internationaal actief zijn. Een AEO certificaat biedt bedrijven voordelen in het internationale handelsverkeer. Om de status van Authorised Economic Operator te krijgen moet een bedrijf aan een aantal veiligheidscriteria voldoen. CP kan u helpen bij het treffen van deze voorbereidingen.

ISO Certificering

 

ISO is de internationale norm voor kwaliteitsstandaarden. De organisatie ISO beheerd duizenden verschillende normen. De meeste hiervan zijn productgericht, maar enkele normen slaan op generieke managementsystemen. Verreweg de bekendste is de ISO 9001, welke slaat op het kwaliteitsmanagementsysteem. CP zorgt voor een goed opgezet en werkbaar kwaliteitssysteem dat voldoet aan de voorwaarden van ISO.


GLOBAL G.A.P

 

GlobalGAP is een verzameling van basisrichtlijnen opgesteld voor "Goede Agrarische Productie" (GAP) van verse groenten en vers fruit. Dit certificaat is opgesteld door verschillende grote, toonaangevende supermarktketens. Deze ketens stellen dit GlobalGAP-certificaat als vereiste voor toeleveranciers van groenten en vers fruit. CP heeft een uitgebreid netwerk met partners die onze klanten kan auditten op het gebied van GlobalGAP.


Proces-management

 

Procesmanagement  betreft het richten, inrichten en verrichten in de organisatie. De operationele processen dienen de tactische en strategische doelen van de organisatie te ondersteunen. De processpecialisten van CP kunnen zorgen voor een strak ingericht bedrijfsproces op verschillende gebieden binnen de organisatie. 

Proces-optimalisatie

 

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen kent vele afhankelijkheden. Door goed inzicht te hebben in deze  afhankelijkheden en hun onderlinge samenhang kan het verschil gemaakt worden tussen succesvolle procesoptimalisaties of achterblijven met frustratie, ontevreden klanten of desinvesteringen.

Tijdelijke capaciteit.

 

Een tijdelijk of structureel tekort aan capaciteit? Binnen 48 uur sturen we u profielen van uitstekende studenten van minimaal hbo niveau. Hiermee kunt u de piek in uw bedrijfsprocessen opvangen