CP, Rotterdamse degelijkheid

CP Consulting, voorheen CERTIPRO, is al jaren één van de specialisten op het gebied van kwaliteits-, veiligheids- en procesmanagement. CP heeft haar oorsprong als AEO (Authorised Economic Operator) specialist voor de logistieke sector. In de loop der jaren heeft CP zich ontwikkeld tot een allround processpecialist, of het nu gaat om ondersteuning bij AEO- of ISO-certificering of bij het pragmatisch verbeteren van operationele processen binnen allerlei branches.

 CP werkt met ervaren procesmanagers en –consultants met ondersteuning van jonge, enthousiaste starters, afstudeerders en parttime werkstudenten. Hierdoor kan de inzet specifiek bepaald worden en worden hier ook de tarieven op aangepast. Hierdoor krijgt iedere klant ondersteuning op maat. Daarnaast heeft CP een softwarepakket ontwikkeld die kan ondersteunen bij het beschrijven en beheersen van processen. Hierdoor is alles in huis om elke klant te ondersteunen op het gebied van kwaliteits-, veiligheids- en procesmanagement.

 

Inmiddels heeft CP de bedrijfsprocessen van meer dan 200 klanten, gevestigd door heel Europa, geanalyseerd, verbeterd, beschreven, geauditeerd en gecertificeerd. Door snel te schakelen, een pragmatische aanpak en ervaring in meerdere branches worden klanten op korte termijn en adequaat geholpen. Klanten lopen uiteen van expediteurs, distributiecentra, overheden, producenten in de food- en elektronicamarkt en transporteurs gespecialiseerd in de luchtvaart.  Hier zijn een aantal van onze referenties te vinden.